login to Kapitalbørsen

WELCOME as potential investor !

On this site you will gain access to companies seeking capital and funding. The companies are primarily Danish/Scandinavian seeking capital in return for an equity share of the company or seeking direct lending with a return interest payment upon agreement with the individual investor. The access is free of charge.

If you are not a member yet, please register and we will return you the exclusive access which is confidential and anonymous in all respects.

Investor Login

E-mail
Password
Lost your password?
Gå til forsiden

Kapital + kandidat kan sætte gang i glidende ejerskifte

 

Det er nu muligt at få skabt overblik over et kandidat-felt af erhvervsprofiler med interesse i - helt eller delvist - at indgå i et ejerskifte. Det er samtidig kandidater, der selv har en vis kapital i ryggen. Vi har en egen "emne-bank" med stærke erhvervsprofiler, der kan stille med kr. 1 - 20 mio. i frie midler - medio 2017 har vi registreret over 120 personprofiler, der ønsker at købe sig ind i en virksomhed og blive en del af ejerkredsen og samtidig påtage sig en aktiv rolle i den daglige drift. Og tallet stiger løbende......... Den samlede investeringskapital udgør over kr. 280 mio.


Vi har derudover et samarbejde med LOHFF Management, der dels kan identificere erhvervsprofiler, der passer til pågældende virksomhed - og dels medvirke til at den samlede kapital er tilstrækkelig - der er ca. 1.100 erhvervsprofiler med solid erhvervserfaring inden for en række brancher. Kandidaterne er opdelt geografisk.

 

Den samlede proces er nærmere beskrevet i en præsentation, der kan hentes ved henvendelse til Carsten Færge - cf@kapitalborsen.dk

 

 

 

 

Kapitalbørsens netværk består af ca. 185 private og institutionelle investorer, banker, Vækstfonden, EKF, IFU m.fl. Vi udvider løbende netværket også med udenlandske investorer. Det er med til at sikre, at kapital og finansiering er til stede når vi løser opgaver med forretningsudvikling, ejerskifte m.v. Kapitalbørsen opdaterer løbende sin viden om muligheder for kapitaltilførsel og finansiering til danske SMV-virksomheder. Kapitalbørsen - nærmere en løsning.


Kapitalbørsen, Møllerup Gods, Møllerupvej 26 - 8410 Rønde, (+45) 70 21 33 44, www.kapitalborsen.dk , CVR: 31949319