Kapitalbørsen blev etableret i forlængelse af finanskrisen.

Vi har siden 2009 formidlet kapital og alternativ finansieringsløsninger til SMV virksomheder i Danmark. Kapitalen kommer bl.a. via et meget stort netværk af private investorer, som vi har samarbejdet med i mange år. Vi samarbejder med alle typer af investeringsselskaber, kapitalfonde etc.

Vi har endvidere assisteret i en række ejerskifter, hvor vi diskret og professionelt tager hånd om alle relevante opgaver, herunder værdiansættelse, dialog omkring salgsoptimering, etablering af køberkartotek og hele processen fra indledende kontakt til closing. En mulighed vi ofte ser anvendt er MBI, hvor vi kan trække på vores kartotek af aktive købere, der ønsker at indgå i et glidende ejerskifte.

Vore kunder er såvel modne virksomheder som relativt unge virksomheder, der netop har fået etableret en kundekreds/omsætning. Det er virksomheder med behov for bedre likviditet og/eller soliditet til at gennemføre fortsat drift, vækst, investeringer m.v. – eller virksomheder der ønsker at tilføre nye kompetencer sammen med kapital mod at afgive en andel af ejerskabet.

Kapitalen kommer fra et solidt netværk af en lang række private investorer, fonde, investeringsselskaber samt en række finansielle aktører, herunder pengeinstitutter, leasingselskaber m.v.

Vi har altid arbejdet efter samme værdisæt. Tillid, respekt, troværdighed og kvalitet.

Et godt image og et solidt netværk skal både plejes og udvikles. Vi skal levere kvalitet, arbejde med ydmyghed og respektere de  opgaver vi påtager os. Det skaber tryghed blandt de investorer og finansielle aktører der medinvesterer i de virksomheder som Kapitalbørsen  arbejder for.