Kapitalbørsen blev etableret i forlængelse af finanskrisen.

Vi formidler kapital og alternativ finansieringsløsninger til SMV virksomheder i Danmark. Kapitalen kommer bl.a. via et meget stort netværk af private investorer, som vi har samarbejdet med i mange år. Vi samarbejder med alle typer af investeringsselskaber, kapitalfonde etc.

Vi har kontor i Aarhus og København.

Vi har siden etableringen formidlet kapital og finansiering for 547 mio. kr.

Vore kunder er såvel modne virksomheder som relativt unge virksomheder, der netop har fået etableret en kundekreds/omsætning. Det er virksomheder med behov for bedre likviditet og/eller soliditet til at gennemføre fortsat drift, vækst, investeringer m.v. – eller virksomheder der ønsker at tilføre nye kompetencer sammen med kapital mod at afgive en andel af ejerskabet.

Kapitalen kommer fra et solidt netværk af en lang række private investorer, fonde, investeringsselskaber samt en række finansielle aktører, herunder pengeinstitutter, leasingselskaber m.v.

Vi har altid arbejdet efter samme værdisæt. Tillid, Respekt, Troværdighed og Kvalitet.

Et godt image og et solidt netværk skal både plejes og udvikles. Vi skal levere kvalitet, arbejde med ydmyghed og respektere de  opgaver vi påtager os. Det skaber tryghed blandt de investorer og finansielle aktører der medinvesterer i de virksomheder som Kapitalbørsen  arbejder for.