Tue Stender, Partner og direktør

Medejer af Kapitalbørsen fra december 2018. 12 år i IT-branchen hos Merkantildate, Framfab og Scribona. 9 års erfaring som interim CFO for SMV virksomheder i Danmark og Dubai. Arbejdet med kapitalfremskaffelse siden 2013. Erfaring med bestyrelsesarbejde. Solid erfaring med økonomistyring. Har et godt netværk blandt private investorer, specielt indenfor bridge kapital.

Placering: Hørsholm

Mobil: 2929 2757.

Mail: ts@kapitalborsen.dk

Søren Munk, Partner

Tiltrådt som partner i marts 2019. Uddannet civilingeniør samt EBA, og har arbejdet i flere forskellige brancher og virksomheder, lige fra små startups til store koncerner i ind- og udland, og i flere forskellige roller, lige fra projektleder til CEO. Har siden 2009 været investeringsansvarlig for direkte investeringer og M&A i en dansk investeringsfond, hvor han har gennemført flere transaktioner og ejerskifter. Har indgående bestyrelseserfaring, både som formand og menig, suppleret med relevant bestyrelsesuddannelse.

Placering: Aarhus

Mobil: 5029 0500.

Mail: sm@kapitalborsen.dk

Carsten Færge, Senior Partner

Medejer af Kapitalbørsen fra 2009 – dec. 2018. Erhvervskarriere i ind- og udland som funktionschef/adm.direktør i en række forskellige virksomheder og brancher suppleret med bestyrelsesposter gennem en 15 årig periode. Har boet 7 år i udlandet. Har siden 2009 arbejdet med kapitalfremskaffelse samt opsøgt kapitalnetværk i ind- og udland. Erfaring fra IPO-notering af Seluxit A/S som Certified Adviser for Nasdaq First North Copenhagen. Bestyrelsesmedlem i Lavmands Last og Karosseri A/S (2019-)

Placering: Hørsholm

Mobil: 2164 7612.

Mail: cf@kapitalborsen.dk

Bent Bang Haulrik, Senior Partner

Medejer af Kapitalbørsen siden etableringen i 2009. Har en lang karriere bag sig fra såvel Danmark som England. Har flere års erfaring med ledelse i rollen som CEO samt fra bestyrelsesopgaver – som formand og medlem. Har arbejdet med kapitalfremskaffelse og finansiering for SMV virksomheder siden 2009. Erfaring med turn around opgaver. Har et solidt netværk af danske som internationale investorer.

Placering: Aarhus

Mobil: 2929 5601.

Mail: bbh@kapitalborsen.dk