Tue Stender, Partner og CEO

Medejer af Kapitalbørsen fra december 2018. 12 år i IT-branchen hos Merkantildate, Framfab og Scribona. 9 års erfaring som interim CFO for SMV virksomheder i Danmark og Dubai. Arbejdet med kapitalfremskaffelse siden 2013. Erfaring med bestyrelsesarbejde. Solid erfaring med økonomistyring. Har et godt netværk blandt private investorer, specielt indenfor bridge kapital.

Mobil 2929 2757.

Mail ts@kapitalborsen.dk

Bent Bang Haulrik, Senior Partner

Medejer af Kapitalbørsen siden etableringen i 2009. Har en lang karriere bag sig fra såvel Danmark som England. Har flere års erfaring med ledelse i rollen som CEO samt fra bestyrelsesopgaver – som formand og medlem. Har arbejdet med kapitalfremskaffelse og finansiering for SMV virksomheder siden 2009. Erfaring med turn around opgaver. Har et solidt netværk af danske som internationale investorer.

Mobil 2929 5601.

Mail bbh@kapitalborsen.dk  

Carsten Færge, Senior Partner

Medejer af Kapitalbørsen fra 2009 – dec. 2018. Erhvervskarriere i ind- og udland som funktionschef/adm.direktør i en række forskellige virksomheder og brancher suppleret med bestyrelsesposter gennem en 15 årig periode. Har boet 7 år i udlandet. Har siden 2009 arbejdet med kapitalfremskaffelse samt opsøgt kapitalnetværk i ind- og udland. Erfaring fra IPO-notering af Seluxit A/S som Certified Adviser for Nasdaq First North Copenhagen. Bestyrelsesmedlem i Medico Trust A/S (2018 -).

Mobil 2164 7612.

Mail cf@kapitalborsen.dk

Søren Munk, Partner

Tiltrådt som partner i marts 2019. Uddannet civilingeniør samt EBA, og har arbejdet i flere forskellige brancher og virksomheder, lige fra små startups til store koncerner i ind- og udland, og i flere forskellige roller, lige fra projektleder til CEO. Har siden 2009 været investeringsansvarlig for direkte investeringer og M&A i en dansk investeringsfond, hvor han har gennemført flere transaktioner og ejerskifter. Har indgående bestyrelseserfaring, både som formand og menig, suppleret med relevant bestyrelsesuddannelse.

Mobil 5029 0500.

Mail sm@kapitalborsen.dk

Kapitalbørsen samarbejder med www.companycapital.dk der er repræsentationskontor i Skandinavien for et stort netværk af private investorer på den amerikanske østkyst. New York Private Equity From afholder kvartalsvise Equity Forum Events med deltagelse af 140+ amerikanske investorer. CompanyCapital har kontor på Kgs. Nytorv og i New York og arbejder for Skandinaviske og Nord-europæiske virksomheder med et kapitalbehov på DKK10-100 mio.